Junioreiden viikkotreenit

01.05. - 01.10.2024

170,00 

*
*
*
*
*
*
Osasto:

Kuvaus

Viikkotreenit ovat mukavin tapa jatkaa purjehdusharrastusta alkeiskurssin tai nuorisokurssin jälkeen. Harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa aina kevään jäiden lähdöstä syyspimeään asti. Ryhmät ja treenit räätälöidään osallistujamäärän ja -tason mukaan niin, että kaikille riittää uutta opittavaa hauskanpitoa unohtamatta. 

Sinisen ryhmän harjoituksiin (maanantai ja keskiviikko) voi osallistua, vaikkei alkeiskurssia olisikaan käynyt, kunhan purjehduksen alkeistaidot ovat hallussa ja seuran jäsenyys löytyy! Sininen ryhmä harjoittelee jollan hallintaa sekä purjehduksen perustaitoja eri tuulensuuntiin ja tähtää SPV:n sinisen taitomerkin suorittamiseen.

Punainen ryhmä (tiistai ja torstai) on tarkoitettu purjehduksen perustaidot osaaville harrastajille (SPV:n sininen taitomerkki suoritettuna). Punaisen ryhmän harjoituksissa keskitytään taitojen syventämiseen ja suoritetaan junioripurjehtijan punainen taitomerkki. Se osoittaa purjehtijan kilpapurjehdusosaamista ja mahdollistaa osallistumisen Näsijärven tiistaikisoihin tai kiinnostuksen mukaan vaikkapa kansallisiin kadettikilpailuihin.

Viikkoharjoitusten hinta on 170€ (juniori- tai nuorisokurssille samana kesänä osallistuneelle -50% alennus koodilla”qrssiale”, sisaruksille -25% alennus koodilla ”sisarale”). Seuran jäsenyys vaaditaan!

Treeneihin ilmoittautumiseen käytetään Nimenhuutoa ja viestintään ohjaajille WhatsApp-ryhmää.

Sopimusehdot löydät täältä: sopimusehdot.