Junioreiden kesäleiri

27.06. - 01.07.2023

189,00 

Vuoden 2023 leiri järjestetään 28.6.—1.7. Lähtö leirille tapahtuu tiistaiaamuna ja paluu lauantai-iltapäivästä. Ilmottautuminen viimeistään 22.6. Katso lisätiedot leiristä alta.
Klikkaamalla ”Osta tuote” siirryt TaPSin nettikauppaan täyttämään juniorin tiedot. 

Osasto:

Kuvaus

Kesän purjehduskauden kohokohta on Ruovedellä, TaPSin Kesämäen retkitukikohdassa, järjestettävä junioreiden kesäleiri. Tampereen Pursiseura ja Näsijärven Purjehdusseura ovat lyöneet hynttyyt yhteen, ja leiri järjestetään seurojen yhteistyönä! Vajaan viikon mittaisen leirin aikana muun muassa uidaan, saunotaan, leikitään, pelataan ja urheillaan sekä tietenkin purjehditaan. Leirille ovat tervetulleita kaikki alkeis- tai nuorisokurssin käyneet taikka muuten junioritoimintaan osallistuneet. Leirimaksu sisältää kaksi lämmintä ruokaa päivässä, aamu- ja iltapalat sekä kuljetuksen leirille ja tietenkin huippulaadukkaan ja -hauskan leiriohjelman. Huomaathan, että paluukyyti lauantaina on järjestettävä itse. Tarkat lisätiedot ja -ohjeet leiristä lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen leiriä.

Klikkaamalla ”Osta tuote” siirryt TaPSin nettikauppaan täyttämään juniorin tiedot. 

Lisätietoja leiristä voit kysyä vastuuohjaaja Roopelta sähköpostitse osoitteesta juniorit@nsailing.fi taikka puhelimitse numerosta +358403557232.