Kipparinmaa

Antinkiven, ent. Ratsukarin, jälkeen käännät keulan 90° itään. Edessäsi näkyy rivi suuria poijuja, jotka pitävät paikallaan isommankin veneen. Laituri penkkeineen kiertää kallionreunaa, jonka päällä seisovassa kyltissä lukee Kipparinmaa. Tullessasi ylävesistä voit kääntää keulan kohti Kipparinmaan lipputankoa jo heti “N-sata” -länsiviitan jälkeen, jolloin karikko jää vasemmalle.

Lapsille on loivapohjainen hiekkaranta ja rannassa on soutuvene. Tukikohdassa on myös sauna, uimalaituri, puucee sekä “N”:n parhaat grilli- ja tiskauskatos. Ympäristön maasto on hyvin vaihtelevaa ja metsässä kasvaa runsaasti marjoja ja sieniä.

Kipparinmaa on seuramme ainoa tukikohta, johon pääsee lähelle myös autolla. Parkkipaikalta Kipparinmaalle johtaa “N”-kilven suuntaan lähtevä, punaisin muovisuikalein merkitty metsäpolku.

Kipparinmaalla voit ihailla suurenmoisia auringonlaskuja, joita et ihan joka satamassa näekään!


Tukikohtapäiväkirja

Yksi vastaus artikkeliin “Kipparinmaa”

  1. Sivustonikkari sanoo:

    “Ännä” on Suomen suurin sisävesiseura jäsenmäärältään ja toiminnan aktiivisuudella mitattuna. Nykyiseen kotisatamaansa Tampereen Lentävänniemen Jänissaareen seura muutti vuonna 1975. Kotisatamassa on jäsenien veneille laituripaikat ja talvitelakointipaikat. Ympärivuotisessa käytössä olevassa toimintakeskuksessa on monipuoliset huolto-, palvelu-, kokous- ja säilytystilat sekä tilava juhlasali. Jänissaaressa on myös erillinen hirsisauna ja purjehduskauden aikana kahvila-ravintola. Seura on aktiivinen retki- ja kilpapurjehdusseura ja panostamme myös junioritoimintaan ja koulutukseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: