Liity jäseneksi!

Tervetuloa Näsijärven purjehdusseuran jäseneksi!

Voit hakea alla olevalla lomakkeella joko Aikuisjäseneksi (normaali vuosijäsenyys), Perheen toiseksi aikuisjäseneksi eli puolisojäsen (edullisempi jäsenmaksu, mikäli perheessä on jo yksi aikuisjäsen), Nuorisojäseneksi (edullisempi jäsenmaksu, olet 16-22 vuotias) tai Juniorijäseneksi (edullisempi jäsenmaksu, olet alle 16 vuotias).

Aikaisempaa veneilykokemusta emme seuraan liittyviltä vaadi. Mikäli sinulla on jo aiempaa veneilykokemusta, kerro se jo hakemuksen yhteydessä niin pääsemme heti miettimään miten seura voisi sinua parhaiten palvella.

Mikäli et tunne seurasta ketään, jota suosittelijaksi voisit pyytää, niin ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseneen tai junioriohjaajaan esittäytyäksesi!

Juniorijäseneksi (alle 16 v) hakevalta vaadimme kirjallisen holhoojan suostumuksen sekä tiedon uimataidosta. Voit lähettää nämä erikseen sähköpostitse osoitteeseen toimisto@nsailing.fi

Lisätietoja -kenttään voit käyttää vapaamuotoisesti esimerkiksi jäsenyyteen liittyvien kysymysten esittämiseen.

Seuran hallitus käsittelee jäsenhakemuksen kokouksessaan kerran kuukaudessa.
Seuran säilytykseen tulevan veneen tulee olla kunnossa ja katsastuskelpoinen. Veneilmoitus täytetään erikseen veneen tullessa seuraan.
Laituri- ja talvisäilytyspaikka pyritään järjestämään kaikille, mutta tällä hetkellä talvisäilytyspaikat on vähissä/jonotusperiaatteella.

Tietoa jäsen- ja liittymismaksuista löydät hyväksytyt maksut sivulta.