Kilpailujen kesä 2022 jatkuu Ännällä elokuun alussa

Ännän ja KK Jukka Silénin pöydältä:

Kilpailut palaavat 6.8.2022 (la) Näsiselälle, kun Seuramme lippulaiva Kesäpäivän Purjehdus starttaa reitilleen kohti Otavaa. Samaan aikaan 2.4 mR-veneet purjehtivat samalla radalla Rankingin numero 3. Purjehduksen varoitusviestit annetaan ensin 2.4 mR-luokkaan (10:55), sitten FIN Rating-kisana purjehdittavaan Kesäpäivän Purjehdukseen (11:55).

2.4 mR-luokalle lasketaan veneiden niin halutessa tulos myös Kesäpäivään.

Kesäpäivän Purjehduksen nopeusennätystä pitää hallussaan vuodelta 2021 Ännän Rike Bjurström (Dino X) miehistöineen ajalla 3 h 8 min 12 s. Kisan voittajaksi kruunattiin viime vuonna niin ikään Ännän Esa Lahtinen (Vitalina) miehistöineen.

Kilpailukutsun löydät Kesäpäivään Ännän Kilpapurjehduksen sivuilta (linkki on tässä) ja 2.4 mR-Rankingiin (numero 3) M2S-sivuilta (linkki on tässä).

Ilmoittautuminen 2.4 mR Rankingiin M2S, Kesäpäivän Purjehdukseen näsijärvenkisat.fi, tai vaihtoehtoisesti M2S.

Tervetuloa Näsijärven tuuliin!

-Ännä ja KK Jukka Silén-