Näsijärven Purjehdusseura palkittiin
SPV:n tapahtumassa

Suomen Purjehdus ja Veneily järjesti menneenä viikonloppuna ”Purjehtijapäivät”,
jotka nykyään tunnetaan nimellä ”SPV:n Superviikonloppu”.
Superviikonloppu käsitti verkostotapaamisia neljästä eri aihealueesta:
Elinvoimainen seura
Venekoluttajat
Kilpapurjehdus
Junioripäälliköt ja valmentajat
Lisäksi Superviikonlopussa palkittiin ansioituneet seurat ja pidettiin SPV:n syyskokous, jossa valittiin mm. ensi vuoden hallitus ja hyväksyttiin budjetti.
Ännä oli hyvin edustettuna niin verkostotapaamisissa kuin palkitsemisissa.
Kaikki palkitut löytyvät SPV:n sivuilta.

”Vuoden veneilytapahtuma” oli tänä vuonna ”Yhdessä vesille” -tapahtuma, joka Tampereen Navigaatioseuran johdolla ja Näsijärven seurojen yhteisponnistuksin järjestettiin Ratinan kauppakeskuksessa, jossa veneilyä esitettiin laajalla rintamalla ja tamperelaiset veneilyseurat esittelivät omaa toimintaansa. 

kuva Johan Ekblom/SPV

”Vuoden seura” -titteli tuli parapurjehdus-yhteistyöstä, jossa HSK, TPS, EPS, OTPS ja Ännä yhdessä ovat tehneet parapurjehduksen mahdolliseksi monelle potentiaaliselle parapurjehtijalle. Ännä oli myös lähellä viedä ”Vuoden kilpailujärjestäjä” kunniakirjan, mutta se meni tänä vuonna TPS:lle, joka järjesti kahdet Maailmanmestaruuskilpailut ja Swan Cupin Airistolla. Kaikki kunniamaininnat oli seurausta hyvästä seurayhteistyöstä, joka on tullut jäädäkseen ja mahdollistaa tapahtumien järjestämisen, jotka ylittävät yksittäisen seuran omat resurssit. Hyvä Tampere, yhteistyössä on voimaa! 

kuva Johan Ekblom/SPV