Sappisalo Runt on heinäkuun helmi Ännän kisaohjelmassa 14.7.2022

Sappisalo Runt on Ännän järjestämä kaikille – myös lomalaisille – sopiva, mukava purjehduskilpailu. Se kisataan 14.7.2022. Viime vuodelta voittoa puolustaa Sirius, jonka miehistönä purjehti Mikko Näräkkä, Juuso Ahola ja Petro Pälviranta.

Kipparikokous pidetään klo 9:00 Ännän Puosunmaan retkitukikohdassa (Siperian saari), kokouksessa päätetään kisan lopullinen reitti sekä lähtöaika. Niihin vaikuttaa vallitseva sää- ja tuulitilanne. Lähdön varoitusviesti annetaan 5 minuuttia ennen lähtömerkkiä.

Huom! Sää- ja tuuliolosuhteilla on kesällä valitettava tapa muuttua – joskus radikaalistikin. Kilpailijoita pyydetään tarkkailemaan sääennustuksia ja tiedotuksia kisaan liittyen.

Ilmoittautuminen paikanpäällä tai Näsijärven kisat-sivujen kautta. 

Informaatiokanavina toimivat Ännän omat kilpailusivut, mutta myös Face-sivut. Niitä kannattaa seurata.